Hotel 6400 ligger centralt placeret i Sønderborg, et godt udgangspunkt for gode oplevelser i Sønderjylland.

Hvis du vælger Hotel 6400 som base for din ferie i Sønderjylland er der rigtig mange spændende ting at tage sig til. Selve området byder på mange spændende oplevelser, som du kan læse mere om herunder.

Herunder har vi samlet vores egne og vore gæsters bedste anbefalinger til oplevelser,  mens du bor hos os på Hotel 6400.

Dybbøl Mølle

Dybbøl Mølle fremstår som det dansk-nationale symbol i grænselandet. Møllen og kornmagasinet er indrettet med udstillinger over historien.

Læs mere her

Dybbøl Banke/1864

På historiecenter 1864 træder du direkte ind i de dramatiske dage under krigen i 1864. Du bliver selv en del af dramaet og får ny viden.

Læs mere her

Sønderborg Slot

Blev grundlagt i 1200-tallet som en borg. Fungerer idag som museum, der belyser Sønderjylland/Slesvigs historie fra middelalderen til nutiden. 

Læs mere her

Gendarmstien

Den historiske Gendarmsti, som strækker sig helt fra den dansk-tyske grænse ved Padborg til Høruphav på Als, en tur på 74 km. Idylisk og afvekslende landskab.

Læs mere her

Gråsten Slot

Kongefamiliens sommerresidens. Besøg haven og den smukke slotskirke. Når kongefamilien opholder sig på slottet er haven lukket. 

Læs mere her

Grænsehandel

hos Citti i Flensborg, har de mere end 80.000 forskellige varer. I receptionen ligger vouchers, med 10,- Euro rabat, når I handler for 100,- Euro.

Læs mere her